Kurser & Foredrag

Jeg tilbyder kurser og temadage for virksomheder, institutioner og organisationer

Lidt inspiration og nyt input er ofte nok til at flytte os og styrke en spirende udvikling. 

Jeg tilbyder kursus- og temadage, hvor der arbejdes med stress og stresshåndtering, forebyggelse af stress, temaer omkring omsorgssvigtede børn, plejebørn, plejefamilier, faglige og personlige dilemmaer i arbejdet med børn, unge og familier, der har særligt behov for støtte eller i arbejdet med voksne handicappede, den vanskelige samtale  (f.eks. forældresamtaler, skole/hjem-samtaler, børnesamtaler, samtaler med pårørende). 

Inddragelse styrker relationen 

Uanset hvilket tema der skal arbejdes med, er samtalen en vigtig ingrediens, men for at igangsætte eller styrke en proces kan jeg finde på at bruge andet end samtalen som kommunikationsmiddel, f.eks. tegning (tændstikmænd er ok), leg, billedcollager, bevægelse, afslapnings- og afspændings- og sanseøvelser, fantasirejser, musik, sang, mindfulness o.l.

 

Kun skræddersyede kurser

Jeg kan stå for en hel dag, blot nogle timer eller måske bare et lille indlæg til dagens øvrige program, der sætter skub i tanker og inspiration.

Kontakt mig og fortæl, hvad I er optaget af på jeres arbejdsplads, så finder vi sammen ud af at sammensætte et program, der passer til jeres ønsker.